General Management > Bedrijf structureren

Voor een KMO, familiaal gestructureerd of groot bedrijf.

Interim management en consultancy is zeker voor de B&P filosofie geen exclusieve aangelegenheid of privilege van een groter bedrijf maar er werd zeer bewust gekozen om ook uiterst toegankelijk te zijn voor kleinere entiteiten.

Van bij de opstart in 2008/2009 van de B&P formule werd nadrukkelijk gesteld dat iedere onderneming en dus ook een KMO zou kunnen beroep doen op de haalbare budgetvriendelijke en kwalitatieve expertise van zeer ervaren freelance managers en individuele consultants.

Daarom ook werden de vergoedingen in een betaalbare verhouding aangepast tot ruim 40% lager dan de doorgaans toegepaste tarieven. Bovendien worden geen toegevingen geduld met betrekking tot de kwalitatieve professionele prestaties en motivatie van de zelfstandige BRITT&Partners senior managers en consultants.

Het is wel van groot belang dat de opdracht duidelijk wordt omschreven in wederzijds vertrouwen en dat logisch aangepaste samenwerkingsvormen worden afgesproken en geïmplementeerd.

Respect voor elke onderneming staat bij B&P centraal en verdient meer dan ooit  een degelijke aanpak op maat van elk bedrijf of organisatie.