General Management

Freelance General Manager gezocht

Onze General Managers zijn gewezen bedrijfsleiders, gedreven managers met zeer grote ervaring en maturiteit. Zij kunnen als ad interim algemeen directeur de voornaamste activiteiten van diverse middelgrote of kleinere ondernemingen besturen waardoor zij probleemloos freelance voor een korte of langere periode de specifieke dagelijkse leiding op zich nemen.

Een ideale oplossing bij een tijdelijke gedwongen afwezigheid zoals bij ziekte of een periode van tijdelijke onbeschikbaarheid of crisis management en dit aan zeer schappelijke voorwaarden. De hele waaier van bedrijfsfacetten zijn voor deze generalisten zeer bekend terrein dat zij tijdens hun loopbaan succesvol hebben verkend en hun gedegen kennis ontwikkeld.

De jarenlange ervaring, samenwerking en leiding geven aan alle managers binnen het bedrijf, zoals, bijvoorbeeld, de productie manager, de commercieel (verkoop) of marketing manager, de Financieel- Accountant en Administratief Manager of Audit (Controller), de ICT manager, de personeelsmanager (HR), de veiligheidsmanager (security) , de facility manager, de supply (SCM) en aankoop Manager en het juridisch en/of fiscaal Advies hebben voor veelzijdig inzicht en kennis gezorgd die gekoppeld werd aan een pragmatische mentaliteit die voor een onbetwistbare toegevoegde meerwaarde zal zorgen.

Zij hebben deze veelzijdige expertise opgebouwd in diverse ondernemingen zowel in multinationals als KMO’s, gelokaliseerd in verschillende regio’s en bedrijfssectoren. Onze senior managers/generalisten kunnen daarom perfect en onmiddellijk ingezet worden voor de werkelijke problemen en noden van het bedrijf.

Zij staan borg voor een vlotte en respectvolle samenwerking met alle medewerkers en ondernemingsrelaties zoals cliënteel en vakbond organisaties.