Sales management > Managers talk

Project manager cv van GB

Heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van industriële producten, oa grondstoffen, harsen en polymeren, labo-apparatuur, productiemachines, software, consultancy diensten en trainingen in een B2B omgeving.

Hij is een ervaren internationale business manager die meer dan 13 jaar gereisd heeft doorheen de EMEA landen, inclusief Rusland en er hoofdzakelijk industriële klanten heeft bezocht. Hij is een praktische, ‘hands-on’ gefocuste ‘problem solver’. Hij is zeer empatisch en een geboren leiderstype met een strategische 3D denkwijze, met zelfkritiek en gedreven door resultaat.

Als doordreven project manager bezit GB een pro-actieve ingesteldheid, en een ‘no-nonsense” mentaliteit, met een oog voor detail en een verlangen om een expert in zijn vakgebied te zijn.

GB heeft brede interesses, is zeer dynamisch en energiek, met een hoog ontwikkeld zakentalent (business management, verkoop – and personeel management). Guy heeft de laatste 13 jaar als ‘International Business Development Manager’ in een B2B omgeving van chemische aard gewerkt.

Project coach cv van SJ

Sales & Marketing person with experience acquired within various sectors (media, beverages, FMCG, Health Care – Aesthetic Dentistry).

  • Independent, autonomous and enthusiast;
  • Hands-on, analytical, rigorous, structured;
  • Leader and team player with good communication skills;
  • Result and customer oriented;
  • Expertise in general management;
  • Expertise in project management, business processes and business development (BtoB, BtoC);
  • National & International Account Management. Set-up and management of sales organisation;
  • Set-up and management of production facility (CAD/CAM, Milling);
  • Expertise in Franchise, training and coaching;

CV van RT als project manager

Uitbreiden van verkoopskanalen in verschillende warenhuisketens.

Sector Vlaanderen. Opzetten van een stevige verkoopsorganisatie in Vlaanderen.

B to B verkoop van 10.000 artikels uit voorraad in de vorm van concept. Begeleiden van vertegenwoordigers als verkoopsleider en key-accountmanager.

Tele en internet diensten verkopen via telefoon aan bedrijven. Verkopen en logistiek organiseren voor kantoormeubelen. Het opvolgen van dealers voor fabrikant in Nederland.

Dealers begeleiden naar eindgebruikers, producten voorstellen, architecten bezoeken, offertes voorbereiden, bestellingen opvolgen, werven begeleiden